یک شربت خوشمزه و سالم

به گزارش وبلاگ سالن اکسپرس، طرز تهیه سکنجبین با گلاب و نعناع به روش سنتی برای تهیه شربت خوشمزه و سالم است.

یک شربت خوشمزه و سالم

به گزارش وبلاگ سالن اکسپرس، مواد لازم برای درست کردن سکنجبین سنتی:

نعناع 2 کیلو

سرکه سفید نصف الی 1 پیمانه

شکر 3 کیلو

آب 10 ای 12 لیوان

گلاب مقداری

طرز تهیه و دستور پخت شربت سکنجبین سنتی:

1. شکر و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشند و شکر کاملا در آب حل شود. سپس نعناع پاک شده و شسته شده را 3 تا 4 دسته می کنیم و با نخ میبندیم و داخل شهد شکر و آب می کنیم و با حرارت ملایم اجازه می دهیم تا شهد بجوشد و غلیظ شود.

2. وقتی شهد قوام کافی را بدست آورد و عطر نعنا در شهد جدا شد گلاب و سرکه را هم اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا چند قول بزنند. و وقتی که که شربت را با کفگیر برداشتیم و شربت در لبه کفگیر به صورت نیم دایره جمع شد و وسطش شکاف خورد شربت سکنجبین آمادست.شربت را از صافی رد کنید و بعد از خنک شدن در شیشه های در بسته در یخچال نگهداری کنید.

فوت و فن:

1. سکنجبین با دلمه بخصوص دلمه برگ انگور مصرف می شود.

2. در بعضی از نقاط کشور سکنجبین با کاهو تازه و معمولاً در فصل تابستان خورده می شود.

منبع: ایرنا

منبع: جام جم آنلاین

به "یک شربت خوشمزه و سالم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "یک شربت خوشمزه و سالم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید